КАСКО в подарунок до нового Ford

Автосалон «НІКО Форвард Мегаполіс», офіційний дилер Ford в Києві та Київській області, оголошує про старт акції для своїх клієнтів.

Кожен покупець нового автомобіля Ford в дилерському центрі «НІКО Форвард Мегаполіс» отримує у подарунок* страховий пакет КАСКО від партнера «НІКО Страхування».

Акція діє на весь модельний ряд Ford окрім моделей Edge,Mondeo,Focus RS.

В дилерському центрі «НІКО Форвард Мегаполіс» представлений весь модельний ряд автомобілів Ford, включаючи комерційну техніку. Клієнти мають змогу випробувати цікавлячу модель на тест-драйві у двох режимах:швидкісний та позашляховий. Для зручності клієнтів, автосалон «НІКО Форвард Мегаполіс» пропонує всі види фінансових послуг, послугу «трейд-ін», а також транферний автобус до Києва.

Запрошуємо до автосалону «НІКО Форвард Мегаполіс». Обирайте свій Ford та отримуйте реальну перевагу – КАСКО в подарунок!

 

*Акція діє з 11.07.2019 до повного роспродажу складу авто на весь модельний ряд Ford окрім моделей Edge, Mondeo, Focus RS. Cтраховий продукт «КАСКО Лайт». Акція не сумується з іншими спеціальними пропозиціями та не діє при придбанні в кредит або лізинг.