Акція від "НІКО Страхування" при купівлі нового FORD до 30.09.2021 р.!

До 30-річчя компанії "НІКО" ми підготували спільний акційний розіграш подарунків разом з «НІКО Страхування»!

Отримайте гарантований подарунок при купівлі нового автомобіля FORD!

До 30-річчя компанії "НІКО" ми підготували спільний акційний розіграш подарунків разом з «НІКО Страхування» для Клієнтів відділу продажу нових авто!

Клієнти фізичні особи, які придбають новий автомобіль FORD в салоні FORD «НІКО Мегаполіс» з 01.09.2021 до 30.09.2021р., гарантовано отримають подарунок!

Список подарунків (сертифікатів) в автосалоні FORD «НІКО Мегаполіс» до 30 - річчя Групи компаній "НІКО":

1. Сертифікат "КАСКО у подарунок" - договір страхування КАСКО по Програмі «Азур» вартістю 1 грн. при придбанні нового авто у дилерській мережі.

2. Сертифікат «3 000 грн.» - знижка при придбанні договору старування КАСКО по Програмі «Кобальт» номіналом 3 000,00 грн.

3. Сертифікат «Партнерське КАСКО» - знижка 30% на придбання другого договору КАСКО по Програмі «Кобальт» або знижка 15% на кожен із двох договорів страхування по Програмі «Кобальт».

4. Сертифікат «Місяць КАСКО в подарунок» безкоштовне придбання 1 місяця дії договору страхування до основного договору КАСКО Програма «Кобальт» строком на 1 рік.

Очікуємо на Вас в нашому автосалоні FORD «НІКО Мегаполіс» за адресою Бориспільське шосе, 13-й км!

 

*Розіграш подарунків проводиться шляхом лотереї відповідальним співробітником автосалону.

**Акція діє з 01.09 по 30.09.2021 року в дилерських центрах «НІКО Мегаполіс» при підписанні договору купівлі-продажу нового автомобіля. Під подарунком мається на увазі отримання шляхом лотереї сертифікату на послуги від партнера ТДВ «НІКО Страхування»(https://insurance.niko.ua/about-us/general-information/). Акція не розповсюджується на придбання авто у кредит/лізинг,а також на придбання юридичними особами.